Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snel0026
snel0026 - 26-09-2015 02:00:08
Voeding & Gezondheid

ANBO vertegenwoordigt geen leden meer.

De anbo weet van gekkigheid niet meer wat te doen.

doordat de werkwijze van mw. den haan ter discussie staat, slaat ze terug door de afdelingsbesturen monddood te maken en te beschuldigen van frauduleuze handelingen.

wat zij wil is een dictatoriaal model. alleen een directeur met een hoofdbureau zonder inbreng van de leden.
want wist u dat de anbo als vereniging geen normaal algemeen bestuur heeft en geen dagelijks bestuur met een voorzitter, een secetaris en een penningmeester?

nee, er is alleen 1 bestuurder en dat is mw. den haan en zij is tevens directeur. kortom dictatoriaal bestuur.

zij gebruikt het argument van misbruik om de weinige invloed van de afdelingen die er nog was verder af te breken door de bankrekeningen te blokkeren.
op die rekeningen staat geld dat helemaal niet van de anbo is. dat kan geld van sponsoren zijn, subsidies van gemeenten of andere instellingen en bijdragen van bedrijven. dit naast de uiterst kleine bijdrage van de contributie, want de afdelingen krijgen slechts € 4,30 per jaar per lid van de door hen jaarlijks betaalde € 38,00.

als leden een adreswijziging willen doorgeven kan dat niet meer door de afdelingssecretaris gebeuren. die kan niet meer bij de ledenadministratie.

kortom: de anbo vertegenwoordigt geen leden meer.