Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jweikamp
jweikamp - 02-10-2015 08:36:32
Elektronica & TV

Douwe Egberts koffiezetapparaten

Ik spaar sinds een aantal jaren fanatiek douwe egberts punten. ik ben zelf thuis de enige die koffie drinkt, dus ik heb het vooral van mijn visite en "giften" uit mijn kennissenkring moeten hebben.
nu heb ik afgelopen weekend de punten geteld en eindelijk heb ik 10.000-punten bij elkaar!
na onze studententijd is onze senseo het langzaam aan het begeven en filterkoffie vind ik persoonlijk smaakvoller en handiger om te zetten als er visite is.
dus ik gistermiddag naar de website van blokker (de bekende de winkels en webshop bestaan niet meer) en vol goede hoop gezocht naar een filterapparaat. ik wilde graag een apparaat van 50-100 euro, een klein beetje bijbetalen vind ik nooit zo erg met dit systeem.
na enige tijd speuren op de website en een telefoontje naar de blokker klantenservice bleek dat ze 5 filterapparaten in het assortiment hebben, deze apparaten kosten afgerond allemaal een slordige €180,- ! of zelfs nog meer. ik tel het eenkopsapparaat niet mee in deze, want daar was ik niet naar op zoek.
hele hele grote onzin wat mij betreft.
als ik de boel even omreken kom ik op het volgende uit:

1 pondspak de koffie = 20 punten
200 punten = € 1,-
10 pondspakken is dus €1,-
1 apparaat = € 180, dus 1800 pondspakken koffie
ervan uitgaande dat ik iedere week een pak opmaak zou ik 34,5 jaar moeten sparen om, gratis welteverstaan, een apparaat te kunnen kopen.
als ik echter 1 pondspak per week drink, zijn dat ongeveer 80 koppen koffie en dat strookt dan weer niet met het advies van het voedingscentrum "maximaal 4 koppen op een dag".

vraag ik nou teveel als ik zeg zet er een apparaat op van ca. €60,- , € 100,- en € 180,- ? ik ben toch niet de enige die op zoek is naar betaalbare apparaten?

groeten jweikamp