Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirtdiver - 26-11-2015 18:02:06
Huishouden & Energie

Verantwoordelijkheid en acties van woningbouw

Hallo allemaal,

vandaag konden wij (mijn vriendin en ik) in ons toekomstige nieuwbouw huurhuis kijken om de maten op te nemen. een aantal weken terug hebben wij van de woningbouw de kans gekregen om de kleuren van de tegels (badkamer/toilet/keuken) en de kleur van de keuken uit te kiezen. enorm blij met deze keuze hebben wij hier tijd voor vrijgemaakt om bij de keuken/badkamer specialist langs te gaan. na een ochtend daar gezeten te hebben en blij met onze keuze hebben wij een getekend document meegekregen waarop onze keuzes zijn bevestigd.

tijdens het bezichtigen van de woning kwamen verschillende bewoners er achter dat de inrichting (tegels in badkamer/toilet/keuken en de keuken) die geplaatst zijn niet overeenkomen met de keuzes die eerder gemaakt zijn.

na dit te hebben aangegeven bij de medewerkster van de woningbouw werd duidelijk dat de nummering van de woningen in onze rij is omgedraaid, waardoor het gehele blok gespiegeld is ingericht. hierdoor is bij alle woningen de verkeerde inrichting van keuken/badkamer/toilet geleverd.

de medewerkster van de woningbouw gaf aan dat we mogelijk een financiƫle vergoeding kunnen krijgen voor de fouten, maar dat de tegels mogelijk blijven hangen. zij gaat hier aankomende maandag verder naar kijken omdat zij morgen vrij is.

mijn vraag is: kunnen wij actie ondernemen tegen de woningbouw om te eisen dat zij de woningen gaan aanpassen naar onze wensen?

met vriendelijke groet,

dirtdiver