Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pimbeek - 27-11-2015 14:35:23
Voeding & Gezondheid

Klachten over een tandarts

Jarenlang heb ik bij dezelfde tandarts gezeten. bij deze tandarts, waar ik de naam maar niet van ga noemen, voel ik me behoorlijk opgelicht. had nooit gaatjes of problemen met mijn gebit. na mijn laatste controle in augustus, nog altijd niks aan de hand, voelde ik dat het toch niet helemaal goed was met mijn gebit. door mijn verhuizing naar een andere plaats, ben ik ook overgestapt naar een andere tandarts.

nu ben ik laatst dus voor de eerste keer naar mijn nieuwe tandarts gegaan, en die constateerde gelijk vele "beginnende" gaatjes. wel geteld 21!!! doordat de foto's langer dan twee jaar geleden waren, moesten er dus ook direct nieuwe foto's gemaakt worden. hier kwam dus het aantal 21 uit volgens mijn nieuwe tandarts. hij vond dit zelf ook erg raar, aangezien ik nog in augustus bij de tandarts ben geweest.

volgens deze tandarts had mijn oude tandarts dit ook moeten zien, en een behandeling moeten ondernemen. dit heeft hij dus nooit gedaan.

nu ben ik daar dus wel een beetje pissig over, en wil hem even laten zien dat dit niet de manier van werken is. zo wil ik hem even duidelijk maken dat hij iedereen op de juiste manier moet behandelen. zo ben ik op het internet gaan kijken en heb ik wat slechte reviews over de tandartsprakijk geschreven. tot mijn verbazing was er een grote groep die ook niet tevreden waren. ik heb zelf op de volgende sites al een slechte review ingestuurd over de desbetreffende praktijk:

https://www.zorgkaartnederland.nl">zorgkaartnederland.nl
https://www.independer.nl">independer.nl
http://www.tandarts.com">tandarts.com

vinden jullie dit goed gehandeld van mij, of had ik dit beter niet kunnen doen? graag wil ik ook nog weten of jullie misschien meer websites weten waar ik tandartsen kan reviewen.

alvast bedankt,

pim