Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincenco89 - 01-12-2015 15:41:53
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

Geachte lezers,

ten eerste wil ik mijn excuses maken indien ik deze vraag niet goed heb staan in de desbetreffende categorie waar die in thuis hoort.

eind september van dit jaar ben ik aangereden door een andere auto, om het verhaal kort te houden kom het neer op het volgende:

indien ik geen bewijs kan leveren dat mijn tegenpartij een verkeersfout heeft gemaakt wordt ik geheel aansprakelijk gesteld voor het verkeersongeval. of terwijl mijn auto is economisch totall los verklaard en ik krijg geen enkele cent uitbetaald terwijl ik ben aangereden.

door het verkeersongeluk heb ik ook hevige nek klachten gekregen. gelukkig heb ik geen aansprakelijkheid nodig voor de zorgkosten die worden gemaakt door het ongeval.
vorige week heb ik een mri scan gemaakt en deze week krijg ik de uitslag daarvan te horen.

aangezien ik heel veel pech heb in deze situatie vraag ik mij af of er ook organisaties bestaan die mij toch kunnen ondersteunen in het financiƫle gedeelte betreft mijn auto.

ik dank u alvast voor uw tijd.