Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Markzeeland - 07-12-2015 00:33:29
Elektronica & TV

Advies over een nieuwe laptop

hallo.


 


inmiddels heb ik al 5jaar mijn laptop en is deze toe aan vervanging.


 


doordat er op dit moment zoveel aanbod is vind ik het moeilijk om een keuze te maken.  daarom de vraag of jullie mij misschien kunnen adviseren omtrent een nieuwe laptop?


 


ik gebruik mijn laptop heel intensief, meestal minimaal 8u per dag (school/entertaiment.) daarbij word internet, office, youtube, voetbal online kijken, films/series kijken, en soms ook online games.  maar belangrijkste voor mijn studie moet ik a-cad en sketchup gebruiken. 


 


ik loop best vaak met de laptop zoals naar andere lokalen of naar bijv naar mijn bed of bank. daarbij zou ik graag een 15inch willen hebben omdat dexe in mijn schooltas past.


 


mijn budget is rond de 500,- omdat als student niet heel veel geld heb, maar wil ook wel meer betalen als de kwaliteit aanzienlijk beter is.


 


alvast bedankt voor uw advies.