Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 08-12-2015 02:50:12
Elektronica & TV

Bent u ook nog zo verheugd op KPN?

bent u ook nog zo verheugd op kpn?


 


die vraag stel ik mij niet eens meer na de mislukten contacten met kpn-servicedesk, incapabele medewerkers die je met een kluitje het riet inzonden.


 


pappen en nathouden is het motto blijkbaar bij kpn! laat de klant maar in zijn sop gaarkoken!


 


heb een alles-in-1, totaal compleet, met mijn mobiele telefoonababonnement.


 


5 november jl. de activatie en oplevering van het alles-in-1-abonnement, dús niet, werd pas feitelijk op 11 novermber jl. door tussenkomst van een kpn-expert - kpn hanteert twee gradaties: kpn-monteur en kpn-expert (waar de monteur met de handen in haar zit).


 


bleek dat de patch in de wijkcentrale op een verkeerde plaats was ingeplugd, verkeerd geteld door degene die de patch moest inpluggen.


 


dan heb ik het nog niet eens over die kpn-zenderindeling: bbc1hd op kanaal 724, bbcfirsthd op kanaal 729 en bbc2hd op kanaal 730! hoe kun je het zo verzinnen als kpn?!


 


enfin november 2016 ben ik totaal compleet weer weg bij kpn.


 


wacht nog steeds op de mail van kpn omtrent de compensatie van de grote storing op vrijdag 20 november jl. v.w.b. drie gratis films in december 2015. doekje voor het bloeden?!


 


kan nog wel zo verder gaan...mailbox aanmaken oké of niet-oké: geen melding dat er al een bestaande account daarvan is, is het account nog niet vergeven, dan komt het aangemaakte account even later in uw overzicht, anders kunt u wachten totdat u een ons weegt. communicatie is niet het ding van kpn!