Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anoniemen1234 - 17-12-2015 00:38:22
Geldzaken & Recht

Mag je zomaar iemand het huis uitzetten?

 ik ben vorige week het huis uitgezet door mijn ex. en we hadden afgesproken dat ik zelf mijn spullen kon komen ophalen en inpakken. maar die gelegenheid heb ik niet gehad, want mijn ex schoonouders hebben samen met mijn ex mij het huis uitgezet en mijn spullen zijn ook door hun ingepakt. toen ik mijn spullen ging uitpakken, miste ik veel van mijn spullen en heel veel spullen zijn daar nog achtergebleven omdat ik het niet in een keer kon meenemen. ik heb ze geprobeerd te bellen, te e-mailen en te sms'en maar ze nemen niet meer op. ik heb met de politie gesproken maar ze kunnen/willen er niks aandoen. ook hebben zij de sloten veranderd en werd ik gedwongen om de huissleutel in te leveren. ook hebben zij de wijkbeheerder en de buren ingeschakeld en mij zwart lopen maken bij hun.

mijn vraag is of mijn ex schoonouders mij het huis uit mogen zetten, terwijl zij daar niet woonden. en kan dit zomaar, want ik zou vrijwillig het huis hebben verlaten. ik moet er wel bij vermelden dat ik geen medehuurder ben en dat we geen samenlevingscontract hebben.