Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariska55 - 12-01-2016 15:25:55
Geldzaken & Recht

Bewijsmateriaal in een letselschade procedure wordt genegeerd omdat het onder alternatieve geneeswijze valt.

De medisch adviseur van mijn letselschade expert wil geen medische informatie opvragen over mij bij mijn osteopaat (doorgeleerde fysiotherapeut) en acupuncturist (geregistreerd arts), omdat deze niet binnen de reguliere geneeskunde vallen, waardoor onduidelijk is welke waarde hieraan toegekend moeten worden bij een regulier medisch probleem, aldus de medisch adviseur.
 
beide behandelaars zijn aangesloten bij beroepsverenigingen die door de ziektekosten verzekering erkend worden. beide behandelaars hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn genezingsproces. ik ben er ook vrij lang onder behandeling geweest.
 
is het terecht dat deze behandelaars buiten beschouwing worden gelaten in het medisch advies rapport dat naar de tegen partij gaat omdat het niet gaat om reguliere geneeskunde?