Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 17-01-2016 12:08:28
Huishouden & Energie

Waar kan ik hulp krijgen bij een bromtoon die je hele leven kapot maakt?

ik hoor in mijn rijtjeshuis een zware bromtoon. er is al veel over geschreven op dit forum en er zijn folders over te krijgen.
sinds zo'n 8 maanden hoor ik die bromtoon. zeker 5 nachten in de week slaap ik er minder dan 3 uur door, vaak helemaal niet.
pas als er verkeer langs mijn huis begint te rijden wordt het enigszins overstemd in val ik soms in slaap. hiervoor moet wel het raam, ook bij onaangenaam lage temperaturen, altijd 's nachts open staan. 
ik gebruik nu tranquilizers samen met veel alcohol om een beetje te kunnen slapen. ik weet het, dat is een verkeerde oplossing die meestal niet eens werkt, maar ik weet geen betere. radio 's nachts aan helpt ook niet. vaak val ik pas 's morgens in slaap en slaap dan tot 2 uur 's middags.


mijn hele leven is hierdoor ontwricht. maar dit verhaal is overal te vinden want er schijnen heel veel mensen last van te hebben.
hierover hoef ik dus geen verdere informatie.


de brom komt niet uit mijn huis. ik heb de stroom afgeschakeld en de brom blijft.


de brom komt wel door een elektrisch apparaat. tijdens een stroomstoring in de wijk was het eindelijk eens even doodstil.


nu bestaat de mogelijkheid dat het probleem veroorzaakt wordt door een grote aquariumpomp bij de buren. de buurman gaf ooit zelf aan dat hij zo 'n pomp heeft staan. hij wil echter op geen enkele manier meewerken aan een oplossing. 

nu de vraag: is er een manier om hulp te krijgen bij het oplossen van het probleem? politie? advocaat? huisarts? of iemand/iets anders?


met de buurman valt niet te praten. 
of is er een manier om de buurman toch te dwingen mee te helpen? het kan best zijn dat de pomp de overlast helemaal niet veroorzaakt en dat het ergens anders vandaan komt, maar de speurtocht begint met het uitsluiten van de meest logische oorzaak.
wie kan mij helpen????