Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ir
IreenvA - 17-01-2016 16:56:54
Winkels & Webshops

Offerte PVC-vloer klopt niet

Voor het leggen van een pvc-vloer in het nieuwe appartement van mijn moeder is er een offerte uitgebracht. deze is geaccordeerd per e-mail. tijdens het leggen van de vloer, kwam het bedrijf er achter dat er een verkeerd aantal m2 is berekend in de offerte (slaapkamer niet meegeteld). in de offerte staat wel in de tekst aangegeven dat het gaat om het leggen van de vloer in woonkamer, keuken, hal, slaapkamer en berging. de vloer is wel volledig gelegd. nu komt het bedrijf dus achteraf met een offerte voor de extra gelegde m2 in de slaapkamer voor €900,-. deze is mondeling verlaagd naar €750,-. 
als wij hadden geweten dat het totaalbedrag nog eens €900/€750 hoger zou worden, hadden wij zeker nog verder gekeken en elders een offerte opgevraagd. in hoeverre is de oorspronkelijke, geaccordeerde offerte bindend?