Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wh
Whiteshadez - 24-03-2016 18:24:25
Winkels & Webshops

Verloren giftcard mediamarkt laten blokkeren

al vanaf 19 maart 2016 bezig om mijn mediamarkt giftcard te blokkeren omdat ik deze ben verloren, op de site http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/cadeaukaart.html van de mediamarkt staat als je je kaartnummer weet dan kun je met de klantenservice bellen en zo je kaart laten blokkeren. al verschillende keren met klantenservice gebeld en krijg te horen dat zij daar niks aan kunnen doen het moet via het hoofdkantoor,  ticket aan laten maken , gisteren weer gebeld hadden ze het naar de verkeerde persoon gestuurd . vandaag nog niks vernomen 
kaart is nog steeds niet terecht en nog steeds niet geblokkerd . ik ben zelfs op advies van de klantenservice naar de mediamarkt gegaan waar ik de giftcard vandaan heb. sterker nog ik heb het bonnetje nog !! ik wordt echt van het kastje naar de muur gestuurd , en dit noemen ze dan klantenservice !! 

http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/cadeaukaart.html

wat kan ik hier het beste aan doen ?