Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an

Testpanel

Beste kassa,
vorige week keek ik naar kassa waar een testpanel verschillende bezorgservices voor bloemen testte. het testpanel bestond uit 2 mannen die ook aan een door top bloemen gesponsord tv programma van sbs ( de beste bloemist) programma hebben meegewerkt. top bloemen kwam er als nr 1 uit, waar ze nu heel handig gebruik van maken door via de ster-reclame!!  en laten weten aan de consument dat zij nr 1 door kassa zijn uitgekozen! ja dat raadt je de koekoek! is de uitkomst van deze 'test' niet gemanipuleerd in deze? 
bovendien blijft men afhankelijk van de kwaliteit van de bloemist hiermee boven alle tests staan! conclusie: dit was geen objectieve test bezorgservice bloemen en kwalijk dat op zo'n manier de klant verkeerd wordt voorgelicht !
mvg, 
anneke de haan