Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jane2015 - 11-04-2016 22:10:10
Geldzaken & Recht

Onterechte incasso van duo

Een maand terug kregen wij onverwachts de deurwaarder op de stoep. mijn dochter had haar lesgeld niet betaald. wij als ouders hebben nooit een brief ontvangen van het lesgeld. volgens duo zou mijn dochter hebben aangeven dat ze al haar post digitaal wil ontvangen.
mijn dochter heeft dit nooit aangevinkt, ook hebben wij nooit post ontvangen van duo. heb onlangs een bezwaar aangetekend. de uitslag van duo is negatief.
tot mijn verbazing is dit vorig jaar ook bij 10.000 studenten zo gegaan. zo ook bij een vriendin van mijn dochter. toen is de 300euro kwijtgescholden bij deze studenten. volgens een woordvoerder van duo zouden ze in de toekomst de informatie aanpassen. ik heb dit vergeleken met de informatie die ze toen stuurden en nu. nu, er is niets veranderd als het gaat om informatie of post via mijn duo.
misschien hebben jullie voor mij nog advies.

met vriendelijke groet,

jannie pen