Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kl
KlaasDeKoning - 19-04-2016 14:07:39
Huishouden & Energie

Energie verbruik

hoi,

komende maand ga ik verhuizen dus ik ben druk bezig met een energieleverancier uitzoeken. ik ga in een appartementje wonen en volgens de energievergelijker op de pagina http://www.energieleveranciers.nl/energie-vergelijken" target="_blank">energie vergelijken ligt het gemiddelde verbruik voor 2 personen in een appartement rond de 3000 kwh en 1100 m3 gas per jaar. ik weet het verbruik van de huidige bewoner niet (dit is slechts één persoon) en ben benieuwd of jullie me kunnen zeggen of dit een nauwkeurige schatting is?

we hebben zowel boven als onder en naast ons appartement aangrenzende woningen. verder werken we allebei fulltime dus zijn tussen 08:00 en 18:00 niet thuis en stoken de boel vaak niet warm (zo'n 19 graden). bovendien kook ik niet iedere dag (5 dagen per week ipv 7 dagen) en ga niet vaak in bad dus ik gok dat mijn gasverbruik misschien wat lager uit kan vallen. zou mijn elektriciteitsverbruik hoger uitkomen dan de schatting van de energievergelijker? aangezien ik veel achter de computer zit, vaak muziek luister en regelmatig een film in mijn thuisbioscoop kijk (met beamer, 3 versterkers en mediaplayer aan)...

alle adviezen zijn welkom!


klaas