Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 20-04-2016 20:22:34
Geldzaken & Recht

Waarschuwing van het UWV.

Ik ontvang ivm. een derde hernia sinds 1999 een gedeeltelijke wao. uitkering van 25/35%. heb in die afgelopen jaren bij diverse werkgevers gewerkt, bij iedere wisseling netjes werkbriefje ingeleverd en nooit geen problemen gehad.
medio mei 2014 kreeg ik een hart aanval waardoor ik een aantal maanden uit de running was, idem hartproblemen medio augustus 2014 en juni 2015. ik ben gedotterd en er werd een stent in de hartslagader gezet.
een aantal weken geleden kreeg ik van de dienst uitkeringen van het uwv. een brief dat ik in gebreken was, men had geconstateerd dat mijn loon in die periode varieerde en ik had dat niet bij hun gemeld. heb meteen naar de dienst gebeld en uitgelegd dat ik een hartaanval gehad had en dat ik minder loon had gekregen omdat in die periode geen nachttoeslag betaald werd aan mij. volgens de medewerker had ik dat moeten melden, (iets wat trouwens sinds juni 2015 niet meer hoeft). omdat het maar een paar tientjes per maand betrof had het verder geen effect op mijn uitkering, maar ik kreeg wel een waarschuwing met een proeftijd van twee jaar. dat ik in de periode september 2015 nog telefonisch contact had gehad met een medewerker van de dienst uitkeringen en met deze meneer alles door gesproken had en dat die meneer mij toe bevestigde dat er niet aan de hand was en ik gewoon dezelfde uitkering bleef houden deed niet ter zaken en dat ik meer bezig was met het hart (aanval) te verwerken deed niet terzaken, ik had het moeten melden. in mijn ogen is het zeer onfair dat ik nu te boek sta als overtreder! moet ik dit pikken of kan ik met succes bezwaar indienen?