Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alexenina - 25-04-2016 22:23:32
Geldzaken & Recht

Kan niet in de schuldschannering

Goeienavond,

tijdens de intake gesprek om in aanmerking te komen ,om in de schuldsannering te komen ,mag je in gemeente hoorn geen fraude hebben gepleegd.
ik heb paar maanden een uitkering gekregen wat onterecht was ,heb hier een brief over gehad dat ze de onterechtte uitkering terug gingen vorderen
in maandelijkse termijnen...zo staat het ook in de brief.
gemeente hoorn belde met breda en hun zeiden dat het om fraude ging en niet om terugvordering terwijl het wel zo in de brief staat..
wat moesten we doen : gemeente breda een brief schrijven of ze het woord fraude weg kunnen halen en in terugvordedering kunnen zetten ,
en of ze willen herzien , of we het bedrag kunnen verlagen ....uitslag gemeente breda zegt dit doen wij niet ,hier kunnen ze zo in de schuldscannering ongeacht dat het woord fraude staat.
gemeent hoorn zegt nee dat doen wij niet dit is ons beleid...