Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ti
Timity - 09-05-2016 08:22:17
Geldzaken & Recht

Kleren weggegooid door de sportschool

Hoi allemaal!

ik ging vorige week sporten bij de sportschool als ''oefendagje''. maar ik (die niet zo slim was) liet per ongeluk mijn nieuwe schoenen liggen in de kleedkamer. toen ik er achter kwam (de volgende dag), heb ik even gebeld en gevraagd of ze vans hadden gevonden. ze zeiden: ja klopt! je kunt ze gewoon ophalen wanneer het uitkomt!
ik ging dus op vakantie en had daarvoor geen tijd meer om ze op te halen, dus ik ging gelijk nadat ik terug kwam van vakantie. ik kwam daar aan, en ze zeiden: ''we hebben alle spullen die zijn laten liggen in zakken gedaan en weggegooit''.

ik heb geen waarschuwing of iets gekregen over dat er een kans was dat mijn schoenen zouden weggegooit worden. dus mijn vraag is, is hier een oplossing voor of kan ik de sportschool aansprakelijk stellen?

groetjes!