Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aa
aalders11 - 10-05-2016 15:23:31
Geldzaken & Recht

Tijdelijke stopzegging AD in vakantie

Stom verbaast waren wij, dat  na het vernemen van  ad ( lezers service ) dat sinds een aantal maanden, na een tijdelijke opzegging wegens de vakantie en dus de krant niet word  afgenomen en bezord, deze toch wordt doorberekend en geen restitutie wordt verleend.
pure diefstal omdat dit nooit is vermeld bij telefonisch contact van en bij  lezerservice voor  een tijdelijke stopzetting.na een gesprek met de lezerservice vandaag 10.05.2015  zeiden zij dat dit staat op de site van het ad. dat houd dus in dat er 5 weken ( na telefonisch contact met het ad ) en de vermelding dat dit bedrag niet zou worden doorberekend gewoon leugens zijn en zij het geld niet berekenen in de jaarnota . en dat na 42 jaar lidmaatschap van het ad. dat wordt opzeggen  !