Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Rebec91 - 01-06-2016 22:15:31
Vrije tijd & Tuin

Tuin buren

Hallo allemaal,

ik en mijn vriend wonen in een (rijtjes)koopwoning en zijn niet van plan om nog heel lang hier te blijven wonen. nu hebben we een buurvrouw, alleenstaand met kind van ongeveer 12, die kennelijk een soort van verzameldrang heeft. je kunt via een steeg achter de tuinen in en onze buurvrouw heeft geen achter schutting of deur waardoor je zo de tuin in kijkt. deze staat helemaal vol met fietsen (in alle maten en ik heb haar nog nooit zien fietsen), onkruid, stapels stenen.. noem het maar op, je kunt er in ieder geval niet doorheen lopen. de klimop loopt overal overheen door de hele tuin. 2 bomen zijn al flink uit de kluiten gewassen. 
nu hebben meerdere buren al aangeboden om te helpen met de tuin maar dit wil ze niet. (ook haar auto staat al een half jaar kapot voor de deur) het lijkt mij in eerste instantie al geen veilige omgeving voor een kind maar als wij willen verhuizen zal dit niet echt ten goede komen.
ik ben bang dat dit een deel van de verkoopprijs kan kosten. de gemeente vind het niet hun probleem.
heeft iemand enig idee wat we hiermee kunnen doen?