Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pl
Plantey - 10-07-2016 21:24:22
Geldzaken & Recht

Parkeerboete ten onrechte uitgeschreven

in maart ontvingen wij van belastinsamenwerking gemeente utrecht een brief met de melding dat de auto die op naam van mijn vrouw staat, geparkeerd had gestaan in het centrum van utrecht op 15 maart. wijzelf noch deze  auto zijn op die datum in utrecht geweest, sterker nog , wijzelf noch deze auto (in ons bezit sinds 4-2-2013) is ooit in het centrum van utrecht geweest in de afgelopen 10 jaar!


 


ons bezwaar tegen deze bekeuring is afgewezen en men verplicht ons alsnog het bedrag van € 64.53 te betalen tenzij wij kunnen bewijzen dat we er niet waren! dit is een onzinnnige vraag, hoe kun je dit aantonen. laten zij maar aantonen dat zij onze auto daar hebben zin staan (foto?). ik heb zelf al even gezocht op de site van de  rdw en daar gevonden dat er identieke auto's zijn (zelfde type en zelfde kleur) die maar 1 cijfertje afwijken van ons kenteken (onze auto 34-lhs-4, andere auto's volgens rdw 33-lhs-4  en 35-lhs-4)
(als ik in mijn werk op een bestelling in een klantnummer van 5 cijfers 2 van deze cijfers van plek verander kan dit beteken dat  een bestelling bestemd voor drachten in maastricht terecht komt, iedereen kan een vergissing maken).


 


als ik dit betaal geef ik een feite goedkeuring aan een systeem waarin het blijkbaar mogelijk is om willekeurig mensen mee te delen
dat zij iets strafbaars hebben gedaan zonder dat zij hoeven aan te tonen dat dat waar! het slachtoffer moet aantonen dat het niet waar is...kan dit zo maar?