Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
RonMolenschot - 11-07-2016 11:33:41
Geldzaken & Recht

Oplichter slotenmaker

Willen jullie nog eens aandacht besteden aan malafide(?) slotenmakers.

ik vermoed dat slotenmakers, die onder één  bedrijfsnaam opereren ,misbruik maken van de noodsituatie
ons is het nu volgende vorige week overkomen, de voordeur ging niet meer op slot. wat bleek het slot van de driepunts-sluiting was stuk , kostprijs € 711,40 euro contant afrekenen voor 40  minuten werk. .
dit exorbitant hoge bedrag door 24h slotenmakers  werd pas bij komst, medegedeeld en moest vanwege noodsituatie door mij geaccepteerd worden.
de man gedroeg zich zeer agressief en was op zijn minst gezegd aardig!! onder dwang moest mijn vrouw tekenen voor het uiteindelijke bedrag. waarvan een aanbetaling van de dag ervoor maar liefst al 200,00 euro bedroeg. op de dag van het vervangen van het slot vroeg deze zelfde man nog eens een bedrag van 511,40 wat te samen op 711,40 komt. bizar dat we hierin zijn getuind...maar ik zeg erbij de persoon was uiterst agressief en voor geen reden vatbaar..!!
wij hebben aangifte gedaan bij de plaatselijke politie , maar die kan niks doen omdat de reparatie al is uitgevoerd en de persoon met de noorderzon is vertrokken