Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Roosmt - 15-07-2016 10:09:59
Computers & Telefonie

Abonnement opgezegd zonder toestemming

Hallo,

vanochtend zag ik een mail voorbij komen van mijn televisie- en internetprovider tele2. daarin stond dat mijn abonnement was opgezegd en dat ik een boete moet betalen over de resterende contracttermijn. 
daarop heb ik contact gezocht met tele2, na lang in de wacht en 2 verschillende afdelingen bleek dat de nieuwe onderbuurman ( zelfde adres, ander zelfstandig appartement ) bij een andere provider een abonnement heeft aangevraagd en dat deze andere provider mijn abonnement heeft opgezegd. ik moet contact opnemen met de betreffende buurman zodat hij het terugdraait. 
ik heb aangegeven dat ik het een vreemde zaak vind dat mijn abonnement door iemand anders, zonder verificatie, kan worden opgezegd en dan ik moeite moet doen om een boete te voorkomen. een boete die ik niet heb verdiend!! 
ik vind het zo belachelijk dat ik het bijna niet kan geloven.. 

heeft iemand anders hier ook ervaring mee/tips?