Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Miranda78 - 28-07-2016 15:39:25
Vrije tijd & Tuin

Woningbouw haalt beschutting weg

Wij wonen nu 9 jaar in onze huurwoning, en achter ons huis zit nog een stukje grond wat eigenlijk bij ons huis hoorde, maar de vorige bewoners hadden dit aan de buren gegeven omdat deze er niks mee deden.... dit hebben wij jaren geleden terug proberen te krijgen maar op een of andere manier mochten de buren dit houden omdat ze dit al 5 jaar hadden. 
nu zijn de buren verhuist en hebben dit stukje weer terug gekregen. maar tot onze grote verbazing word de scheidingsheg door de woningbouw weggehaald. zonder hier met ons in overleg te gaan.
nu word er door de buurvrouw aan ons gevraagd of we meedoen met de schutting en de kosten te delen..... ik snap dit van de buurvrouw, maar wij gaan zelf ook verhuizen naar een koopwoning en ik heb zoiets toen konden we het stukje niet terug krijgen en nu zal ik met de kosten mee moeten doen omdat de woningbouw zegt dat zei dit alleen afzetten met paaltje en de rest met de buren op moeten lossen. als ik dit eerder terug had, dan had ik dit toen al mooi gemaakt, maar nu kan ik er zelf niet meer van genieten een heb straks zelf een casco tuin die helemaal gedaan moet worden...

wat kunnen we hier aan doen om ieder tevreden houden.......