Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Anit - 31-07-2016 22:34:22
Auto & Vervoer

Auto groot probleem na grote beurt

Mijn oude berlingo (van 2002) heeft een grote beurt en apk gehad o.a. i een nieuwe distributieset met waterpomp ingezet en nieuwe wielagers.
alles bij elkaar  1048,37. ach grote eurt en apk is eenmaal duur. maar het gaat mijom het volgende. ikhaal de auto op ik rijnaar huis. volgende dag rijis van huis en hoor een schafend geuid het lijkt op ijzer op ijzer geluid.  ik bel de garage dat ik iets vreemds hoor maar ikhoor dit alleen als ik een bovht maak naar links niet naar rechts.  garage denkt dat het iet erg is en dat ik over twee dagen langs kan komen om het nog eenkeer te checken.
ik rij vervolgens naar ffamilie bezoek en bij aankomst in het dorp hoor ik alweer een raar geluid. ik vertrouw hetniet.  ikpaarkeer de auto tijdens het parkeren hoor ik een harde klap alsof ikover iets had gereden, ikstop ik kijk niets op de weg,,vreemd.  ik rij verder en parkeer, terwijl ik achteruit rij hoor ik een knal en gelijk voeld ik de auto zakken enkele centimetres.  ik stap wederom uit ik kijk en zie niets. ik bel mijn garage met de mededelin dat ik het niet vertrouw en rij naar de vak garage in vught. die hebben geconstateerd en gelijk gemaakt dat er een stukje ijzer (van de wiellager) tussen de ankerplaat en remtrommel lag.
ik schrok behoorlijk.  ook werd aan mij verteld dat dit zeer gevaarlijk was en had ik een hele nare afloop kunnen hebben en dat ik geluk had dat mijn remmen niet waren kapot gegaan.

ikheb deze reparatie wel moeten betalen.  mijn vraag is hoe kan ik de garage hierop aanspreken? een garage is toch verplicht om met de auto na een grote beurt te testen en te voor zorgen dat ik een veilig auto terug krijgt?  dit is puur nalatigheid.  wat kan ik als compensatie vragen.  excuseer  mijn nederlands maar ikheb een engelse achtergrond vandaar.  alvast bedankt