Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knutselares - 09-08-2016 23:43:11
Auto & Vervoer

Ik heb een vraag over mijn elektrische fiets

Mijn elektrische fiets is een jaar en een maand oud, nu is de accu stuk en craenenbroek ,de winkel waar ik de fiets heb gekocht zegt dat  ik een nieuwe accu moet kopen van €279 want de garantie hierop is maar een jaar , maar wegens ziekte van mijn echtgenoot heb ik niet veel gebruik gemaakt van de fiets omdat ik hem heb moeten verzorgen en hem niet alleen kon laten ,hij is dan ook pas overleden.
ik heb laatst juli voor de eerste keer een fietstocht gemaakt en de accu was in no time leeg ,ik heb hem 2 keer ergens moeten bijladen ,daar heb ik uren op moeten wachten ,ik heb dan ook meteen de dag erna kontakt gezocht met de craenenbroek en hem erheen gebracht ,heb trouwens een heel stuk er heen  moeten lopen omdat de accu zo weer leeg was, , de verkoper die hem mij verkocht heeft zei dat de accu gegarendeerd ca 75 km meeging per keer, nou dat waren hooguit 20 km.
ik heb de accu elke 6 weken opgeladen in de tijd dat ik de fiets niet gebruikte zoals op de instructies staat, mijn mening is echter dat de accu al veel eerder stuk was want hij was net een maand  een jaar oud , het zou me te gek zijn dat de accu dan in die maand stuk is gegaan. maar dat heb ik door de omstandigheden niet kunnen testen,ik vind een jaar garantie ook erg kort en kan me dit niet voorstellen, het staat ook trouwens nergens te lezen  in de garantievoorwaarden hoelang de garantie is.
wat kan ik hier aan doen? ik mag toch verwachten dat de fiets langer mee gaat dan een jaar.