Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilnie - 13-08-2016 08:49:01
Geldzaken & Recht

Kosten eerste hulp

Een tijd geleden kwam ik bij de huisartsenpost (op aanraden van mijn huisarts) voor een graatje in de keel. de huisarts op de hap heeft toen gebeld met de kno-afdeling of er ruimte was om mij te zien. die zou er zijn dus raadde hij mij aan op de seh te gaan zitten zodat de kno-arts kon kijken. 
vervolgens heb ik ruim een uur zitten wachten op de seh, waarna de conclusie volgde dat de kno-arts t niet nodig vond mij te zien. onverrichter zake ben ik terug naar huis gestuurd. 

nu krijg ik hier een rekening van, van maar liefst €230,-. ik heb bezwaar ingediend bij t ziekenhuis maar krijg tot nu toe alleen te horen 'dat er toch een dossier is aangemaakt'.

mijn vraag: sta ik in mijn recht als ik deze kosten weiger te betalen? als mij niet beloofd was dat de kno-arts ernaar zou kunnen kijken, was ik immers nooit in de wachtkamer gaan zitten.