Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pe
Petra1994 - 16-08-2016 11:49:14
Geldzaken & Recht

Huurhuis ouders, en verantwoordelijkheden.

Beste mensen, 
graag wil ik mijn situatie uitleggen en om advies vragen.
mijn ouders zitten nu in een huurhuis, maar mijn vader 'klust' veel aan het huis, met klussen bedoel ik eigenlijk dat het huis, naar mijn mening, niet normaal leefbaar is. (denk aan douchekoppen (ja er hangen er twee in de douche) die het niet doen, tuin die in puin (beton etc.) ligt, schuren die gebouwd zijn maar nooit zijn aangevraagd, keuken die helemaal open ligt)
ik woon momenteel bij mijn schoonouders en vriend, en nu zitten wij alvast aan de toekomst te denken en wil ik niet voor de mogelijke kosten opdraaien als mijn ouders het huurhuis uitgaan of komen te overlijden. is het mogelijk om van deze kosten af te zien? 
ik dacht gelezen te hebben dat je ervoor kan zorgen dat je geen erfgenaam meer bent, hoe gaat dat in zijn werking en is dat de enige optie?
ik hoor graag van jullie.
met vriendelijke groet, 
petra.