Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mj
Mjvanasch - 06-09-2016 17:08:26
Vakantie & Reizen

Hoe te handelen bij klachten grote reisorganisatie

We zijn onlangs in spanje (santa susanna) geweest met sunweb.
op barcalona vliegveld werden we ontvangen door reisleider v gogo tours deze melde dat bij uitstappen er welkomsenveloppe zij zijn
helaas bij uitstappen kregen wij deze niet en bij navraag  zei hij deze krijgt u van sunweb reisleiding.
maar tot onze spijt hebben we deze totaal niet gezien.
ook niet bij de 2 e dag nadat er brand in keuken v hotel was geweest, men had wel vernomen dat er brand was maar viel allemaal wel mee. 
bij het vluchten v hotelkamer vanwege deze brand hebben we wel nog onze mob telefoons i pads vliegtickets enz meegenomen incl fotocamera van ca 3, 5 jr oud van 399 euro.
helaas ben ik deze op de een of andere manier kwijtgeraakt , verloren laten liggen gestolen geen idee. 
mijn dochter en ik hebben 2 nachten erg slecht geslapen . de hele week geen reisleiding gezien . volgens de info klapper zouden er 2 dames in een een of ander restaurant zitten rond 18.00 u . maar waar die zit weet ik niet daarbij komt dat dit een tijdstip is van opfrissen en eten in ons eigen hotel . we hebben gewoon niemand gezien , behalve bij het ophalen om terug tegaan naar vliegveld barcalona.bij thuiskomst dien ik klacht in en uiteraard hadden wij ook met nederland kunnen bellen en we hadden ter plaatse kunnen bellen met een vd dames . toevallig dat ik heb gesmst naar een v deze maar kreeg antwoord dat ik foute nr had.als ik daar had geweten dat ik aangifte had moeten doen had ik mijn camera bij reisverzekering kunnen declareren nu dus niet. sunweb geeft een coulance van 25 euro welke bij een volgende vakantie in mindering wordt gebracht. ik wil deze 25 euro graag bij een nieuw camera leggen , daar bij komt dat wij 1 x per 2 jaar een luxe vakantie kunnen veroorloven . en ik weet niet of ik onze volgende reis bij sunweb wil boeken . wat kan ik hier nog meer aan doen ?? zeer teleurgesteld in sunweb , ik hoor graag van u