Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Si
SietseRD - 21-09-2016 15:28:26
Voeding & Gezondheid

Namaak scheermesjes

laat ik voor op stellen dat we eigenlijk best tevreden waren met koopjedeal.nl.
kochten wat producten als overzet brillen voor de nacht en tegen de zon.  en gezien de prijs verwacht je geen toppolaroidkwaliteit.  en ach ja de advertenties beloven net wat meer dan dat je krijgt …  als je daarover zo moeten klagen had je der een dagtaak aan24x7 … toen ik mijn auto inruilde presenteerde ik hem ook op zijn aller allerbest.  maar prijs en kwaliteit en dan zat het wel goed .  kochten eens iets wat totaal niet was wat we verwachten en werd zo zonder problemen weer teruggenomen.

maar we sloten ons aan bij deze shop om de scheermesjes. en ja je moet ze dan per 8 tegelijk bestellen maar dat scheelt nogal wat geld. en dan ook nog eens het type mesje wat ik al jaren en jaren gebruik. en van het merk waar ik mij al meer als 30 jaar mee scheer. maar ik kreeg huidirritaties en scheren ging niet gemakkelijk.  maar met name in de zomer heb ik door allergieën weleens last van mijn huid. pakte wat meer mijn scheerapparaat .. pakte een nieuwe mesjes en dan ging toch weer wat beter. pas toen ik een nieuw pakje opende kwam de argwaan dat niet mijn huid maar de scheermesjes het probleem waren geweest.

en dan ga je en informeren bij koopjedeal .. en dan gaat het op eens heel ander .men verklaart de ene na de ander onzin . als ik hun beweringen zou geloven liep ik bewijze van, ter plekke naar het politiebureau en gaf de fabrikant aan. want die houden zich aan geen enkele nederlandse wetgeving en of regels omrent hygiënische producten.
 
kort om het zijn namaak mesjes die ik kocht bij kooopjedeal.nl. heb ze via tips op internet vergeleken met mesjes die we weer kochten bij de herkende drogist en verkooppunt van de fabrikant. je moet zoeken en goed kijken .. maar de reden dat ik af en toe een beste jaap op liep is omdat de mesjes niet zo goed uit gelijnd zijn als die originele. de rondjes op de mesjes liggen bij de originelen in een keurige lijn. die van koopjedeal niet. en op de achter kant staat bij die van koopjedael.nl de merknaam op een plek als bij de originelen.


de herkomst van deze mesjes is een groot vraagteken. veilig zijn ze niet getuige de verwondingen die ik op liep met hagelnieuwe mesjes.  door dus de niet goed uit gelijnde mesjes. en dan is mijn grootse angst is hoe zat het met de hygiëne. ik vermoed zo maar dat men in de na maak productie het ziet zo nou neemt als wettelijk verplicht is .  ik heb geleerd hoe belangrijk dat is in verband met bv hepatitis.  zelfs in ziekenhuizen ging dat nog wel een mis. 

en dat gaat dan al minimaal twee jaar zo ..
ben ook verbaast hoe het er aan toe gaat bij veel klachten site ..
als de tegen partij reageert ziet men de klacht als opgelost .
zie je wel dan koopjedeal bijna  100 % van alle klachten heeft op gelost.
maar krijgt een beoordeling van gemiddeld en dikke 3 .  

hoe is het nu mogelijk dat men gewoon in het openbaar kan adverteren met nepartikelen.
en als je bedenkt dat op deze producten helle  strenge eisen worde gesteld in verband met de volksgezondheid. zou je kunne stellen dat het niet na komen van die eisen een bedreiging is voor de volksgezondheid?  ..

dus deze mesjes zouden een bedreiging kunnen vormen voor de volksgezondheid. vraag het maar eens aan iemand na die met dit soort producten werkt, vlijmscherp en komt gemakkelijk in aanraking met je bloed.

ik heb al lang contact gezocht met de fabrikant die zich ook al langer vast bijt in bovenstaande onderwerp .