Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In

Inlogproblemen argenta

Wie kan er nog meer niet inloggen op internetbankieren van argenta? tip voor ontevreden klanten die geen gehoor vinden maar toch een daad willen stellen: de enige oplossing lijkt een mailtje naar argenta te sturen met als titel: stopzetten rekening. in dat geval wordt namelijk het geld automatisch teruggestort naar de hun bekende tegenrekening. zo heb je in ieder geval weer de beschikking over je eigen geld. sinds 12 september is argenta spaarbank overgegaan van de digipass naar een gebruikersnaam en wachtwoord. dit blijkt niet goed te werken waardoor massal gemaild en gebeld wordt met argenta. resultaat: overvolle emailboxen bij argenta waarbij geen tijd is om de consument te antwoorden en te helpen. de wachttijden zijn onacceptabel lang aan de telefoon en als je eenmaal contact hebt dan blijkt men niet te kunnen helpen. de medewerkster zei dat mijn account geblokkeerd was en dat ze de blokkade had opgeheven. ik vroeg hoe opnieuw in te loggen: ze zei dat de account weer bereikbaar was maar dat ik met mijn oude wachtwoord weer moest inloggen (terwijl mijn account volgens haar zeggen geblokkeerd was doordat ik het verkeerde wachtwoord had gebruikt). daarna kon ik nog steeds niet inloggen en het wachtwoord opvragen via de website werkt niet. sowieso is dit echt een flauwekul antwoord omdat iedere website bij een blokkade of een vergeten wachtwoord een reset toepast waarna een nieuw wachtwoord kan worden gekozen. 
gevolg: de spaarrekening is al sinds 12 september gegijzeld. dwz: ik kan niet bij mijn eigen geld. diverse klachten gemaild maar deze hebben een normale beantwoordingstijd van 5 werkdagen en dat wordt ook al niet gehaald.