Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bengekkehenkienie - 07-10-2016 13:33:47
Geldzaken & Recht

Ilovemygiftcard

[edit internetredactie: dit is een openbaarforum. u kunt hier vragen stellen aan andere forumleden. u stelt dus niet een vraag aan de redactie van kassa. wilt u toch uw verhaal kwijt? mail dan naar kassa@vara.nl. maar laat niet hier uw persoonsgegevens achter.]

-ik heb een giftcard aangeschaft,een produkt van mastercard in een primera-winkel.
-na enige moeite heb ik deze weten te aktiveren ( www.ilovemygiftcard.com) : de moeite bestond uit de warboel aan  internetsites op dit gebied en uitendelijk na van browser te zijn gewisseld,van google naar internetexplorer kon ik de kaart registreren en aktiveren ,tot zover alles in orde : account toegang dmv kaartnummerinvoer, code ,beveiligingscode, passwords en het werkt allemaal wat betreft saldocheck .er zijn op die site geen velden om betalingen te verrichtten .
-de volgende dag naar hornbach en aan de infobalie gevraagd of het mogelijk is met deze mastercard -yourgiftcard aan kassa te betalen . vermeld er nog bij: let wel dit is een mastercard-giftcard geen mastercard credit card.
-antwoord na ruggespraak : ja hoor meneer u kunt hier gewoon mee aan de kassa betalen.
- ik doe mijn boodschappen ,kom bij kassa al aar betaling met dit mastercard produkt word geweigerd ondanks dat hornbach aan zijn kassa het mastercard-logo voerd .enfin dan niet.
-bij de primera winkel  (jac schenk op het dr struiken plein te breda ) weet men niet veel meer dan hoe je zo een kaart te verkopen en bij hornbach niet veel meer dan dat ondanks het mastercard logo aan kassa dat ik niet betalen kan.
-
- mijn vraag hoe vind ik info om met dit betalings-produkt mijn transakties te doen. ik heb tot nu toe alleen maar gelazer, onduidelijkheid, wij weten het ook niet etc.

- wat ik het liefste wil is het mastercard-ilovemygftcardsaldo op eigen bankrekening te stortten en de i love mij giftcard liefde te beeindigen.

-willen en kunnen jullie mij daar behulp in zijn door bijvoorbeeld de procedure hoe over te boeken ed aan mij toe te zenden.
  
-volgens mij zijn er in dit land heel veel mensen met deze problemen .