Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Veenstra1
Veenstra1 - 12-10-2016 12:32:02
Garantie & Verzekeringen

Vervolgschade stukadoor


hallo,

een stukadoor heeft onze woonkamer gestuukt en is daar totaal 4 dagen mee bezig geweest. vooraf is er uitgebreid gekeken wat de situatie is, waar de muren uit bestaan en ik heb nog wat wijzigingen moeten doen om alles goed te laten verlopen.

nadat de stukadoor weg was na 4 dagen viel mij op dat van een wand, die niet gestuukt hoefde te worden, over de gehele lengte de verf was afgekrabd (hoogstwaarschijnlijk door een spaan).

toen ik de stukadoor terug liet komen om dit bespreekbaar te maken schoot deze gelijk in de verdediging dat de schilder niet heeft voorgestreken en dat het eigenlijk de schilder zijn fout is. hierop liet ik weten dat de verf er al 3 jaar op zit, ik er nooit problemen mee heb gehad en dat het nu beschadigd is.

kort samengevat, ik lig overhoop met een stukadoor die de schilder de schuld geeft en ik zit met extra kosten om alles weer te herstellen. wie staat nu in zijn recht? vooraf is mij niet bekend gemaakt dat dit zou kunnen gebeuren en achteraf hebben ze mij hierop niet geattendeerd.


bedankt!

fam veenstra