Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

os
oscar.postuma - 06-11-2016 06:50:47
Elektronica & TV

Samsung televisie bij een niet officiële Nederlandse dealer kopen

samsung televisie bij een niet officiële nederlandse dealer kopen


aanschaf van de als best geteste samsung tv 43ks7500 kan bij een officiele dealer. dit is het bekende rijtje coolblues, mediamarkt, platte tv, bolcom en andere die allen dezelfde adviesprijs hanteren van €1.499.


als je echter googelt kom je veel goedkopere prijzen tegen van bedrijven zoals plasmavisie (voor €1120), die zeggen ook toestellen voor de nederlandse markt te leveren, die dus ook werken met een insteekkaart van bijvoorbeeld ziggo en die je ook kunt laten repareren bij selectro. deze toestellen komen van samsung europa niet niet van de nederlandse importeur.


maar wat is nu waar en onwaar? wat ondersteunt samsung nederland?


op internet tref het schrijnende verhalen aan van mensen, die er na aanschaf achterkomen dat ze een duitse tv hebben, die in nederland niet goed werkt op de tuners en apps.


wat is wijsheid?