Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yohoh64 - 20-11-2016 12:07:37
Garantie & Verzekeringen

All risk verzekerde boot, geen betaling

Dag, 2 jaar geleden hebben wij een droom waargemaakt door een leuke boot van 10 m. te kopen. hij stond al een tijdje op de kant. bij de ter waterlating was een monteur aanwezig die alles heeft nagelopen. de motor liep super. we zijn een dag onderweg geweest om hem naar ons huis te varen. geen probleem te bekennen. 2 dagen later kom ik bij de boot en had de boot water gemaakt doordat  het vetkoord uitgedroogd was. (onderweg elk uur vetpot aangedraaid). door het binnen gelopen water heben we nevenschade gekregen. de dynamo en startmotor hadden waterschade. nieuwe dynamo geen probleem, maar de startmotor niet meer verkrijgbaar, of te reviseren. wij waren all risk verzekerd bij de europeese. er zijn 3 experts ( waarom 1 niet genoeg was is onduidelijk) geweest die aan de hand van de reeds gemaakte offerte voor reparatie daar volledig mee eens waren. de oorzaak zou niet vergoed worden, positief advies voor vergoeding nevenschade. 
in de voorwaarden is hier niets over neven schade terug te vinden. nu blijkt er nergens een startmotor te vinden te zijn en deze kan niet gereviseerd. al met al moet er dus een andere motor in. de europeese vergoed helemaal niets ondanks all risk. wie kan mij helpen? 2 jaar een boot zonder te kunnen varen. weet iemand een oplossing, dan zullen wij dit natuurlijk goed belonen.