Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mc
Mcweert - 01-12-2016 21:27:53
Geldzaken & Recht

Opzeggen wanneer jij wilt. Is dit echt wel zo?bankgiroloterij en poscodeloterij

Opzeggen wanner je wilt.

staat mooi op het formulier die je in de bus krijgt van poscode- en bankgiroloterij.

heb dit bij beide meegemaakt.
krijgt een mooi formulier in de bus, dat je min. 15 euro wint... oplopend tot ...10.000
(dit bedrag weet je pas na aanmelding)

maandlot kost iets rond 13 euro dus altijd wel iets gewonnen denk je dan, nog extra via fb messenger nagevraagt of ik nergens aan vast zat,.. nee opzeggen wanner u wilt. dus oke 

dus meld me aan, jeej 15 euro. even een voorbeeld. meld je aan 20 okt. en wilt je per direct af melden op 25okt....
natuurlijk eerst een heel verhaal over waarom je het beter niet zou kunnen doen en een aanbieding.. letterlijk 5min verder.
nu komt het!! oke dan is uw lidmaadschap afgelopen op dec.  omdat het nov. voorschot verzoek al is verzonden naar uw bank, maar in nov. is ook nog de extra trekking. die word er ook meteen bijgeteld en word er in 2 weken tijd 3 deelnemingen afgeschreven. dit is niet normaal of zoals in mijn ogen misleiding? afzeggen wanneer u wilt maar als we de overboeking al hebben ingedient, moet je de volgende maand maar mee spelen,(incl. extra trekkingen natuurlijk) dit gebeurt overigens elke 16e van de maand, dus als je de 14e zou aanmelden en de 16e zou afzeggen komen ze daar ook mee aan.

bij de poscodeloterij heb ik uiteindelijk als goed is na wat moeite een ander opzeggings bandje kunnen inspreken waar terugvordering van de komende maand instaat, toen ik aangaf hetzelfde te hebben meegemaakt bij de bankgiroloterij dus ben benieuwd, maar je moet zoveeeel moeite doen om direct op te kunnen zeggen, wat eigenlijk in mijn ogen niet gaat, omdat je als je je aanmeld al snel min. 2 trekkingen vast zit.