Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Reinardd - 09-12-2016 19:49:43
Computers & Telefonie

Bij wie ligt nu de schuld?

Ik had een abonnement bij kpn dat 30-11-2016 afliep. begin november heb ik een nieuw abonnement afgesloten bij ben wat in zou moeten gaan als mijn oude afgelopen was, met nummerbehoud. ik wist dat door het nummerbehoud de overstap een paar dagen zou kunnen duren, prima.
maar nu vandaag krijg ik te horen dat mijn nieuwe abonnement pas 11-01-2017 in zal gaan!!
wanneer ik er naar vraag zegt ben dat dit komt doordat kpn heeft doorgegeven dat mijn abonnement daar loopt tot 10-01-2017. wanneer ik dit controleer op de mijnkpn website en via contact met kpn zie ik dat dat dus niet klopt. maar ben wil nergens van weten. als ik vraag om bewijs van deze informatie, zeggen ze dat het bewijs is dat het contract 11-01 in gaat, wat natuurlijk de omgekeerde wereld is..

daar komt nog bij dat ik nu dus nog ineens bundels heb die ik tot dan bij kpn moet betalen die ineens veel duurder zijn omdat het buiten mijn abonnementsperiode is! ook daar wil ben niks van weten en ik mag lekker in de stront zakken.


wat moet ik nu doen? ik ben er zeker van dat de fout bij ben ligt maar ze willen me niet helpen. (een fijn vooruitzicht als nieuwe klant trouwens..)
wie maakt mij hierin wat wijzer?