Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ot
otu1234 - 20-12-2016 06:30:34
Winkels & Webshops

Noordhoff uitgevers digitaal materiaal

Hallo allemaal,
 
via marktplaats heb ik het boek 'bedrijfsadministratie met excel' gekocht. het betreft de nieuwste druk met isbn 978-90-01-83669-6 . een belangrijk deel van het boek is te vinden op www.bedrijfsadministratiemetexcel.noordhoff.nl . om toegang tot het digitale materiaal te krijgen heb je een activeringscode nodig, wat ook wel 'campuz card' wordt genoemd. deze activeringscode krijg je bij een nieuw boek, dus ik heb geen activeringscode.
 
nergens staat online bij beschrijvingen van het boek of op de voor- of achterzijde van het boek dat je een activeringscode nodig hebt voor het digitale materiaal. op de achterzijde van het boek staat, aan de rechterzijde, het volgende: inclusief website: www.bedrijfsadministratiemetexcel.noordhoff.nl - boekhoudmodellen in excel - kernbegrippen etc. er staat nergens aan de achterzijde van het boek dat hiervoor een activeringscode is vereist.
 
ik heb contact opgenomen met noordhoff uitgevers of ik een activeringscode van ze kan krijgen/kopen. ze verlenen of verkopen geen activeringscode. noordhoff uitgevers vind dat ik een nieuw boek moet kopen, ondanks dat ik het boek al in mijn bezit heb! 
 
ik vind dat dit riekt naar machtsmisbruik. wat kan ik doen?