Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gu
guildo baas - 21-12-2016 15:25:07
Geldzaken & Recht

Verkeerd bod op verkkerde kavel Catawiki

iemand hier ervaring mee? of wie kan mij helpen?

afgelopen vrijdag, 16 december om 16:06:55 heb ik een bod gedaan op een boot. het bod welke ik heb gedaan was 30.000 euro, op kavel 4 sessa islamorada 32-2003. 
een uur later heb ik tot mijn grote verbazing, nogmaals een bod gedaan om 17:11:22 van 40.000 euro op dezelfde kavel maar deze moest echter zijn op kavel 3 tarquim 59-1989.
ik wilde wel een een bod doen op kavel nummer 4 maar niet van 40.000 euro, deze was bedoeld voor kavel nummer 3.
toen ik een e-mail kreeg kwam ik er achter dat ik een bod had geplaatst op de verkeerde kavel . ik heb toen onmiddelijk catawiki gebeld maar deze was gesloten i.v.m. een evenement.
ik heb op het internet gelezen dat ik zsm een e-mail moest sturen naar de veilingmeester om dit misverstand ongedaan te maken en het juiste bod bij de juiste kavel zou plaatsen. ik heb daarna, omdat ik geen reactie kreeg van de veilingmeester, zelf opnieuw het juiste bod bij het juiste kavel geplaatst, maar tot mijn grote verbazing zag ik dat het bod van 40.000 euro nog steeds stond bij de verkeerde kavel zoals hierboven beschreven.
ik heb daarna opnieuw een e-mail gestuurd maar tot op heden nog niks vernomen.
aangezien de veiling van kavel 4 nog steeds gaande is zou ik dit graag met spoed gewijzigd willen hebben.


anders wil ik mij graag beroepen op het ontbindingsrecht.


hopend u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

antwoord catawiki.

beste,


bedankt voor uw bericht en ingezonden informatie. wat vervelend om te vernemen dat u per abuis een verkeerd bod heeft uitgebracht. in principe is een bieding bindend maar we hebben uw bericht met urgentie doorgestuurd naar de veilingmeester zodat hij hier zijn oordeel over kan trekken. 


zodra we een reactie hebben ontvangen van de veilingmeester nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 


hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. mocht u nog vragen hebben dan helpen we u graag verder.


we wensen u een fijne dag! 


met vriendelijke groet / kind regards,


catawiki customer support

omdat u een verkeerd bod heeft en u dit wenst te veranderen hebben we uw vraag doorgestuurd naar de veilingmeester. we zien dat de veilingmeester inmiddels heeft gereageerd op uw vraag dat het niet mogelijk is om het geplaatste bod terug te trekken. elk bos is namelijk een rechtsgeldig bod en blijft geldig totdat er een hoger bod op het kavel wordt uitgebracht. tevens zijn de gebruikersvoorwaarden van kracht. zie https://www.catawiki.nl/help/termsandconditions" target="_blank">https://www.catawiki.nl/help/termsandconditions


bedankt voor uw begrip.


hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. mocht u nog vragen hebben dan helpen we u graag verder.


we wensen u een fijne dag en alvast fijne feestdagen!


 met vriendelijke groet / kind regards,


catawiki customer support

wie kan mij helpen?