Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvonneschrijer - 05-01-2017 11:53:51
Geldzaken & Recht

Zijn wij nou opgelicht door de juwelier of niet?

Een paar weken geleden bracht onze zoon het oude horloge van zijn opa naar juwelie van hell in amersfoort. hij wilde een prijsopgave hoe duur het zou zij om het horloge te laten maken. de juwelier zou het horloge naar de horogemaker opsturen en dan telefonisch de prijsopgave doorgeven. na een week kwam de prijsopgave, €175,00. dat vond wytse, student en 19 jaar oud, te duur. hij belde om het horloge weer terug naar de winkel te laten sturen en het op te halen. mogelijk kon hij het na zijn verjaardag in februari wel laten maken als hij geld spaarde. gisteren belde van hell met de mededeling dat het horloge toch gemaakt was teruggestuurd en ze het voor hem konden bewaren tot februari als zij verjaardagsgeld binnen was. ik heb deze boodschap aangenomen want wytse was niet thuis. wytse is vandaag naar de winkel gegaan en kon het horloge alleen terugkrijgen als zij het weer onlaar maakte. uiteindelijk zijn ze op een bedrag van €100,00 uitgekomen in twee termijnen te betalen.

maar thuisgekomen voelt het nog steeds als chantage. had de juwelier niet zelf de fout op zich moeten nemen? het hele verhaal heeft toch een nare bijsmaak. wie heeft er gelijk?