Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
huibertuse - 05-01-2017 12:55:05
Huishouden & Energie

NEE NEE sticker

ondankst dat er een nee nee sticker op de brievenbus aanwezig is, word het huis aan huisblad het woerdje in de brievenbus gedeponeerd.
daar heb ik natuurlijk de bezorger op aangesproken, deze zegt dat hij het maandblad in de brievenbus moet doen van zijn opdrachtgever, ondanks dat er dus een nee nee sticker aanwezig is?
nu heb ik met meerdere telefoontjes met het woerdje een poging gedaan, zonder resultaat om het blad niet te ontvangen. nu een keer een mail naar de redactie van het woerdje, met als reactie:
beste mevrouw/meneer [edit],
het spijt ons dat u geen enkele interesse hebt in het wel en wee van de wijk waarin u woont
het team van wijkblad het woerdje bestaat geheel uit vrijwilligers die in hun vrije tijd trachten de wijkbewoners op de hoogte te houden van gebeurtenissen in hun wijk. bovendien is het ondoenlijk bij te houden wie eventueel toch geen wijkblad wil zien. wij verzoeken u daarom het wijkblad toch te ontvangen en het dan maar direct bij het oud papier te deponeren.
met vriendelijke groet,
[edit - red.]
wijkblad het woerdje [edit]

nou, de afvalberg word er in 2017 niet kleiner op als het aan het woerdje ligt.