Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wiljansen - 20-01-2017 17:41:10
Geldzaken & Recht

Adres onderzoek

Ik heb eigen woning. die ik verhuurde. dit moest omdat ik niet langer kon betalen. ben weer gaaan inwonen bij me moeder. door vele conflicten verbleef ik steeds meer bij me vriendin. ik werd ziek in aug waardoor ik voor me rust alleen nog maar bij me vriendin bleef overnachten. omdat de problemen tussen mijn moeder erger werd heeft ze zonder te zeggen adres onderzoek ingesteld en gezegd dat ik bij me vriendin woon. nu is het zo dat ik aan het wachten was tot mijn huurder eruit ging wat 1 dec gebeurde. en ik daar mezelf wilde inschrijven en daarbij een vriend kwam inwonen. bij het inschrijven ging het dus fout en kwam ik erachter dat er een onderzoek loopt. de gemeente schrijft me niet op me adres in.
 
 mijn verder situatie is als volgt ik werk mijn vriendin werkt en we hebben een latrelatie dat werkt gewoon goed voor ons. daarnaast hebben we samen 2 kinderen en ik nog 1 dochter. om zo normaal mogelijk gezin te zijn breng ik elke dag en haal ik elke dag de kids van de opvang. en eten we elke dag samen. de weekenden als mijn dochter er is blijft verblijft ze bij me vriendin omdat ze immers ook broertjes heeft . en ik elk weekend bij haar verblijf. en door de weeks eten we samen ga ik sporten en naar me eigen huis. of als het kan kijken we samen nog een film. 
 
wat kan ik verwachten van de gemeente gezien ze de buurt ondervragen en hun mischien denken dat we een normaal gezin . alleen de buurvrouw weet hoe we leven. ben bang voor een boete. het enige wat me vriendin als voordeel heeft is kind gebonde budget. maar daar tegen staat dat we geen belastingvoordeel hebben als fiscaal partner.