Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elve - 29-01-2017 21:49:41
Auto & Vervoer

Tankmeter Opel Corsa C. wijkt af

Enige tijd geleden was mijn benzinepomp kapot. deze heb ik in een garage laten vervangen. kosten ,€ 275,00. vanaf toen geeft de benzinemeter boven 1/2 de tankinhoud niet meer aan. garagehouder zei dat ik dan maar op de teller moest kijken hoeveel km ik nog kon rijden voordat ik moest gaan tanken. hij legde ook uit dat er een vlotter in de tank zit die zijn monteur bij de installatie van de benzinepomp mogelijk geraakt had waardoor de vlotter uit balans was. enkele weken later, toen ik liet weten dat ik wilde dat het probleem met de vlotter verholpen werd, kreeg ik te horen dat er in mijn corsa helemaal geen vlotter zit en dat "toevallig" de meter in het dashboard kapot zou zijn. reparatie zou ruim € 500,00 gaan kosten. 
na nogal wat gemopper van mijn kant heeft dezelfde garagehouder enkele dagen geleden de vlotter vervangen (die er dus geen in zou zitten, en als hij die ook daadwerkelijk vervangen heeft). het probleem zou opgelost moeten zijn, maar de meter loopt (ook na voltanken) niet verder dan 1/2. hetzelfde dus als een week geleden toen de vlotter nog niet vervangen was. volgens de garagehouder is dat het "bewijs" dat de tankmeter kapot is. kan dit kloppen? loopt de meter dan nog wel op naar 1/2 en van daar af ook normaal terug als de tank minder dan half vol zit? en is ruim € 500,00 een normale prijs voor het vervangen (met een metertje van een sloopauto) van zo'n tankmeter?  ik voel me bedonderd en weet niet meer wat ik nog kan geloven. ik hoop op antwoorden op mijn vragen...