Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
colette69 - 31-01-2017 18:35:24
Geldzaken & Recht

Eenzijdige wijziging Elly's choice abonnement:

ik heb een jaar abonnement op elly's choice. ik krijg  volgens de afspraken van het abonnement 10 e boeken per maand, 5 standaard titels en naar keuze 5 titels van mannenromans, vrouwenromans of literaire romans.

nu krijgen we op 29 januari bericht dat elly's choice "internationaal" gaat en bookchoice gaat heten. 


het abonnement veranderd daarom per 1 februari. we krijgen niet meer 10 boeken maar slechts nog 8 boeken. deze boeken zijn dan wel ook te downloaden in een andere taal of te luisteren als een audio book.

ik heb helemaal geen interesse in een audio boek of een boek in een andere taal en wil gewoon gedurende de looptijd van mijn abonnement mijn 10 e-boeken per maand blijven ontvangen. dit kan niet volgens elly's choice. ik krijg als alternatief de mogelijkheid om per direct mijn abonnement op te zeggen. echter .... ik wil graag e boeken blijven lezen en geef aan dat ik hun wil laten houden aan de contractuele gemaakte afspraak van 10 boeken per maand / 120 boeken per jaar.
ik doe een tegenvoorstel dat ze voor elke maand dat ik 2 boeken "te weinig" krijg, ze mijn abonnement kosteloos verlengen net zolang totdat ik die 120 boeken gekregen heb en dat ze daarna de nieuwe abonnementsvoorwaarden in laten gaan. 


hier gaat elly's choice niet mee akkoord. enige oplossing die ze bieden is abonnement beëindigen of genoegen nemen met minder boeken dan oorspronkelijk is afgesproken.

mag dit zomaar? en zo nee, wat kan ik doen om uiteindelijk toch die afgesproken (en reeds betaalde) 120 boeken te krijgen.