Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bn
Bnice - 16-02-2017 16:37:05
Huishouden & Energie

Correctienota Eneco

ongeveer twee weken gelden moest ik de meterstanden doorgeven van warmte en warmtapwater. dit heb ik gedaan en de volgende dag kreeg ik een mail van eneco of ik een foto kon maken van de meters. dit omdat de standen afwijken vergeleken met vorig jaar(2015-2016).

inmiddels een jaarnota ontvangen van dit jaar en een correctienota van vorig jaar.
in totaal komt het op een bedrag van €854,73.
men geeft aan dat er vorig jaar een verkeerde meterstand is doorgegeven door mij. vandaar dat zij mijn stand geschat hebben.
nu zijn zij van mening dat hun geschatte stand ook niet voldoende in rekening is gebracht vorig jaar.
vorig jaar heb ik een bedrag betaald van €266 (128 oververbruik+ nieuw termijnbedrag van €138) aan eneco en dit jaar moet ik in totaal €854 euro betalen.
dit bedrag is opgebouwd uit de kosten voor oververbruik dit jaar(2016-2017) en de kosten die ik volgens hen nog moest betalen voor het jaar 2015-2016.

contact opgenomen met hen en zij verwijzen mij door naar de website waar ik een klachtenformulier kan invullen. wat ik frustrerend vind is, dat ik ergens denk dat dit niet klopt maar ik het niet hard kan maken. hun manier van berekenen snap ik niet.
verder wist eneco mij dit jaar wel om een foto van mijn meterstanden te vragen, en vorig jaar hebben zij dit niet gedaan maar gewoon op eigen houtje een schatting gemaakt.

wie weet welke stappen ik eventueel kan nemen?