Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
broekie78 - 27-02-2017 21:00:17
Computers & Telefonie

Mag de provider de lening voor je Mobiele telefoon meenemen in de prijsindexatie?

Ik heb onlangs gekozen voor een abonnement bij telfort en daarbij de aanschaf van een mobiele telefoon. op het prijskaartje in de winkel staat 24x 10 = 240 euro, hetgeen keurig als lening wordt aangegeven. 
wat mij opviel bij het afsluiten van het abonnement is dat telfort jaarlijks prijsindexatie toepast. niks mis mee vwb de geleverde diensten. 
maar nu las ik dat zij deze over het hele abonnement toepassen, inclusief het toestel... volgens mij klopt dit niet want ze indexeren hiermee in feite de lening, zonder dat ze dat aangeven (want je betaalt 24x10=240 euro en 0 rente).... 
wat mogen ze nu wel en wat mogen ze niet? in de winkel vond de medewerker het ook een interessante vraag, maar een antwoord had hij niet. heeft kassa wel een antwoord voor de consumenten in nederland?