Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Jonkman90 - 02-03-2017 07:23:30
Geldzaken & Recht

Zorgverzekeraar heeft fout gemaakt,

Onlangs ben ik er achter gekomen dat mijn zorgverzekering al mijn verhuizing niet heeft doorgevoerd in mijn dossier, de belastingdienst was er wel van op de hoogte dus aan de gemeente ligt het niet. de eerste verhuizing was 7 jaar geleden, mijn verzekering werd automatisch afgeschreven. ( ik checkte dat niet, omdat ik daar vanuit ging omdat ik niks had gewijzigd, ja dat is ook mijn fout klopt) 
nu 7 jaar later staat er een deurwaarder aan de deur met een brief van bijna 10.000 euro in zijn handen, van mijn zorgverzekeraar. na heel wat bellen en heel wat mensen gesproken te hebben bleek dat er vanaf 2008 geen premie meer was afgeschreven, dit omdat ik mijn rekening nummer had gewijzigd, doorgegeven aan verzekeraar maar die heeft niets aangepast. de verzekeraar en 2 incasso bureaus zeggen dat er brieven zijn verstuurd hierover, na vragen naar welk adres bleek het adres van 7,5 jaar geleden. inmiddels is de schuld dus redelijk opgelopen en ik mag dokken, tuurlijk doe ik dat maar als mijn verzekeraar mijn adres had gewijzigd zoals had gemoeten was de schuld nu geen 10.0000 euro. kan ik iets beginnen tegen de verzekeraar?
 
mvg, jonkman