Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 07-03-2017 23:33:36
Computers & Telefonie

Antivirus van McAfee lijkt wel een veel geld kostend virus!

ik heb een mcafee antivirus aangeschaft.
de installatie gaat, na invoeren van de activatiecode, geheel via internet.
op een bepaald moment wordt gevraagd of je, na afloop van loopduur, automatisch wilt verlengen en ook moet betalen. ik heb dat weggeklikt. dus nooit geaccepteerd.


als ik daarna de licentieovereenkomst doorlees kom ik tegen: 


automatische verlenging:
u gaat ermee akkoord dat wij uw betaalde abonnement automatisch verlengen. voordat uw abonnement afloopt, sturen we u een bericht op het e-mailadres in uw accountprofiel, om u te informeren over de aanstaande verlenging. wij zullen u de abonnementsprijs zonder korting voor de software of dienst in rekening brengen zoals op het moment van de verlenging op onze website vermeld, exclusief eventuele promoties of kortingen ('abonnementsprijs zonder korting'). deze abonnementsprijs zonder korting is te vinden op onze https://www.mcafee.com/consumer/en-us/store/m0/system_requirements.html" target="_blank">website. deze prijs kan tijdens de looptijd van een abonnement veranderen en kan hoger zijn dan de prijs die u voor het oorspronkelijke abonnement of de maandelijkse verlenging hebt betaald en hoger dan de prijzen met promoties of kortingen die op de datum van de automatische verlenging beschikbaar kunnen zijn....enz.



ik lees hier dat ik na een bepaalde tijd een nog onbekend, waarschijnlijk hoger, bedrag moet gaan betalen voor de automatische verlenging. 


 


dit is naar mijn mening erger dan de virussen die mcafee zegt te bestrijden. zie ik het verkeerd of is mcafee nu zelf een veel kostend virus geworden?