Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Andre D - 21-03-2017 11:28:32
Geldzaken & Recht

Tracecode.nl een neverending story

Al een aantal keren is tracecode.nl (registreer je fiets) hier aan de orde geweest. onder meer op de pagina https://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/auto-vervoer/wat-is-het-nut-van-de- .
ben vorig jaar ingegaan op de aanbieding om de code aan te brengen op twee fietsen.
onder meer werd het pakketje in de telegraaf http://aanbiedingen.telegraaf.nl/4-95-ipv-14-95-tracecode-voor-uw-fiets-zorg-ervoor-dat-uw-fiets-wereldwijd-in-een-databank-teruggevonden-kan-worden17022015.html. aangeboden, zoek naar tracecode.nl krijg je meerdere hits.door omstandigheden niet aan het plakken van de codes op de fiets toegekomen.voorjaar, weer fietsen dus achterstallig onderhoud. alleen wat blijkt:
- het domein tracecode.nl is te koop;
- het achterliggende domein tracecode.eu bestaat ook niet..
- op diverse sites wordt het product nog steeds aangeboden.
maar het enige dat je krijgt is een doosje met wat spullen die niet bruikbaar zijn. navstar.nl heeft het artikel inmiddels verwijderd van de site.maar op diverse andere sites staat het nog. niet op ingaan dus (en geld terug krijgen kan ik wel vergeten!