Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Miss Le Signe - 21-03-2017 17:38:03
Geldzaken & Recht

Aansprakelijkheid Google play in app aankopen gedaan door zoon exman ongedaan maken?

Er is 2400 euro van mijn credit card geschreven! (ik gebruik hem nooit!)
nu blijkt dat ik mijn telefoon aan mijn zoon (14 jr ) heb gegeven waar blijkbaar een google account opstond met mijn creditcard nr. (ik heb ik 2015 een app gekocht voor 0.89 cent bleek na nazoeken..)
mijn zoon heeft bij zijn vader (mijn exman) zijn google play account (veranderd van naam, maar nog wel met mijn creditcard blijkbaar eraan gekoppeld) op de tablet van zijn halfbroer (9 jaar) gezet. de jongen van 9 jr heeft voor 2400 euro aan edelstenen gekocht in het spel clash of clans. bij navraag van mijn zoon (14 jr) hoe hij zoveel stenen had, meldde hij dat hij dit gehacked had, waardoor er geen actie is ondernomen door de ouders van de halfbroer (mijn exman en zijn vriendin). de stenen zijn aangekocht op een tablet van mijn exman in het huis (ip adres) van mijn exman door een kind van mijn exman en er zijn geen acties gedaan in het kader van het ouderlijk toezicht en / of verificatie vereisen gedaan door mijn exman.
nu zegt hij dat ik degene ben die aansprakelijk ben en hij totaal niet.
bij nakijken in de geschiedenis van google account kan ik zien dat er 2 dagen activiteiten gewist zijn, nl de dag en de dag erna dat ik dit vreselijke nieuws bij mijn exman gemeld heb..
ook kan ik aantonen met de locatiegeschiedenis dat er in sint anna op de dagen dat mijn oudste zoon (14 jr) niet daar ter plekke was, met het google account gespeeld is.